About us


INTRODUCTION

INTRODUCTION

Advanced Telecom Solutions este o companie romaneasca care implementeaza sisteme IT &C prin oferirea de proiecte la cheie si asistenta tehnica in urmatoarele domenii :
1. retele mobile de telecomunicatii (2G/3G, TN, PDH/SDH, MSC, BSC, RNC, HLR, MGW);
2. retele fixe de telecomunicatii (ADSL/VDSL, PSTN/ISDN, BRAS);
3. sisteme IT si cablari structurate.

De la infiintare, capacitatea tehnico-financiara si activitatea grupului ATS au crescut an de an, in prezent avand capacitatea de a oferi servicii atat pentru piata interna cat si pentru cea internationala.

QUALITY ASSURANCE

QUALITY ASSURANCE

f

ORGANIZATION & RESOURCES

ORGANIZATION & RESOURCES

Advanced Telecom Solutions are mai multe departamente necesare pentru planificarea si punerea în aplicare a proiectelor de telecomunicatii si IT.

Aceste departamente au o structura foarte flexibila si au fost dimensionate optim pentru nevoile curente sau viitoare de proiecte. Avem toate structurile necesare pentru a coordona activitatile proiectului de la vizita la site pana la acceptanta sau lucrari de intretinere.Cei mai multi dintre inginerii nostri au participat la cursuri de formare, la sediul furnizorului de echipamente.
ATS are mai mult de 100 de profesionisti calificati si motivati.

TECHNICAL CERTIFICATIONS

TECHNICAL CERTIFICATIONS

f

LOGISTICA

LOGISTICA

Una dintre cheile succesului este un departament logistic eficient pentru a garanta fiabilitatea informatiilor si calendarul corect în livrarea de bunuri si pentru a studia si de a rezolva cererile diferite ale clientilor.

Compania ATS detine un parc auto important (peste 40 de masini), care îi asigura un grad ridicat de operabilitate si mobilitate în prestarea serviciilor catre clienti.
Parcul auto contine camioane de mare tonaj (7.5t si 3.5t) , vehicule de mare putere 4x4– pentru a escalada obstacole specifice anotimpurilor reci si cu precipitatii (zapada, noroi) si pentru a patrunde în zone greu accesibile (periferii, strazi neasfaltate etc.) cât si vehicule usoare – pentru zone înguste sau trafic aglomerat.

SERVICES

SERVICES

ATS poate gestiona fiecare aspect al proiectelor.Serviciile ATS se bazeaza pe procese de calitate dovedite pentru implementarea sistemelor în cel mai scurt timp posibil, la un nivel garantat de calitate. Personalul este pregatit sa instaleze toate componentele hardware si software-ul, face ca toate conexiunile necesare si verifica ca totul functioneaza corespunzator si este gata pentru acceptarea cu clientul. ATS are o vasta experienta a procedurilor de instalare ceea ce duce la dezvoltarea de noi infrastructuri si noduri. Pentru a garanta o instalare de calitate ATS foloseste personal de specialitate, care are o experienta bogata a echipamentelor pentru a fi instalate. ATS se poate ocupa de fiecare aspect al punerii în aplicare, lasându-va liber sa va concentrati asupra afacerii dvs. de baza.

 

 

Dispunem de o gama completa de servicii pentru clientii nostri:
Engineering Services

Engineering –Site Survey, SSR, ID, As Built, Floor Plan (AutoCAD);
Site Design (M2, APD, PD, Blue Print, DDE, PAC);
Equipment dimensioning (A-Pack).

Implementation
Logistics planning & application;
Site acquisition & Permit;
Civil works;
Sites construction;
Equipment installation;
Commissioning/integration/acceptance;
OMC integration;
Installation of towers, masts & ancillary material;
Integrated project management.

After Sales Support
Spare parts engineering and handling;
Repair & replacement;
On-site maintenance;
Preventive maintenance;
Complete post-guarantee support services;
Emergency handling.